how was that..?

Kyle: How was that?
Jag: The pain or the fact that a dude's picking my nose?Dödens väntrum..

Om man frågar mig hur det är på mitt jobb just nu, skulle jag nog beskriva det så.. Dödens väntrum...
Inget ont om mina kollegor eller kunderna, verkligen inte. Men med döden så närvarande hjälps det inte.
Har funnit en helt ny ödmjukhet inför mitt jobb. 
 
 

Gamla minnen..

Svarade på en frågegrej på fb.. Vilken låt man är.. Töntigt? Ja lite kanske.. :p Men då iallafall fick jag världens flashback.
En av frågorna var om någon skrivit en låt till en.. Nähä tänkte jag klickat i när jag inser att det har jag ju visst det.. En låt vid namn "skönheten och odjuret" som en fin grabb skrev till mig för en livstid sedan. Det rasslade till i minneslådan, men till min stora förtjusning spelades minnet upp som något fint utan hugg i själen. Jag kunde minnas det utan att känna sorg..
Kanske är det ett tecken på att mitt självläkande har kommit en bit på vägen..?
Tänker inte analysera sönder det utan låta minnet spelas upp och le dåraktigt åt det..
 
 
Det där med att pierca sig gick ju åt skogen.. Åkte på en karate förkylning.. Känns ju sådär smart med en nygjord piercing i näsan när man snyter sig var femte sekund.. Isch.. Ska försöka mig på det igen på fredag.. Ska slinka in i Desigual butiken med tänkte jag.. :)

13%

13% på sd... Vad säger man om det?
 
Jag tror inte att 13% av de röstande är rasister.. Men jag tycker att de är dumma i huvudet!
 
Nä, men skämt åsido.. Sd är ett missnöjesparti.. Såg man till statistiken så kom de flesta väljarna från moderaterna.. Kan väl tycka att man kan välja vad som förutom sd.. Till och med kd..
Men nu gott folk får vi rusta till kamp och se till att deras framsteg inte ökar nästa val.. Det är vår förbannade plikt!
 
Något som gör mig extremt ledsen och besviken är att jag tycks ha en del sd sympatisörer omkring mig.. Man ska göra skillnad på sak och person, absolut.. Men i detta fallet, hell no! Jag tänker inte, och jag betonar inte, socialisera med personer som röstar på ett främlingsfientligt och förtryckande parti!
 
Förövrigt funderar jag på att pierca mig i helgen.. Ska du med carro?? Du är ju så bra moraliskt stöd. ;)

äta, jobba sova, dö..

Ekorrhjulet snurrar på... Jobbar en del och denna veckan jobbar jag och krille om varandra nästan helt och hållet. Vi möttes i dörren ikväll och sa hej och hejdå. Imorgon åker jag till jobbet innan han stiger upp och sen jobbar jag själv natten.
 
Men i lördags vart vi på galej. Var på kräftskiva på pappa T's kolonilott. Himla trevlig kväll med roliga människor. Var precis vad jag behövde! Var dock aningens segt att jobba natt dan efter. Orken var liksom inte riktigt på topp.. ^^
Kommande helg är ett oskrivet blad, så om du känner att du har lust att hitta på något så hojta till vettja. :)
 
Dags att försöka varva ner så jag kan komma i sängen i hyfsat anständig tid. Ställa klockan för spinning imorgon.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!