mosters hjärtegryn

Denna helgen är jag moster för hela slanten. Eva och uffe är i Köpenhamn så jag och krille har hand om de 3 korvarna, mer kända som vendela, annie och lova. 
Jennie och Ragnar flyttar in i sitt hus denna helgen med så då hjälper krille till att bära så hjälper jag och korvarna till med fnöken, mer känd som Tyra.
 
Ett dygn i mostertjänst har snart gått och nu sitter jag och Lova och myser in lördagen alldeles själva. 
 
 
 
 
 

Cleaning out my closet (to much info)

Ofrivilligt barnlösa.. Smaka på den ni.. För det är så jag och Krille titulerar oss these days.. 
Jag har nånting som kallas pco. Enkelt förklarat är det ofarliga blåsor på äggstockarna som ställer till det med ägglossningen. Antingen har man väldigt oregelbunden mens eller ingen alls.
 
Har vetat detta i ett par år, men inte behövt befatta mig med det eftersom barnfrågan inte varit aktuell. Har dessutom ätit p-piller så har haft regelbunden mens pga det.
Men så slutade jag med dem i höstas för de började krångla pga en annan medicinering. Blödde lite hipp som happ.
Allt fungerade som det skulle, i 2 månader. Sen vart det radiotystad från äggalådan. Efter 6 månader tog jag mod till mig och gick till gyn. Där kom käftsmällen.. Ofrivilligt barnlös..
 
Hade väl haft på känn att det skulle bli så här, men det där knäckte mig. Har sällan känt mig så värdelös. Ska jag fela på ännu ett område? Är det ödets ironi att kockotanten inte kan avla?
Har gått ett par veckor men kämpar fortfarande med jobbiga tankar.
 
Allt är inte helkört. Kan ta hormoner för att få igång mensen, för att sedan ta hormoner som ger ägglossning. Och så finns det ivf.
 
Har kört en vända med de hormonerna, men vet inte om det har fungerat. Har kissat på typ 50 000 ägglossningstester för att sen får höra att vi med pco kan slänga dem åt helvete för det blir ofta missvisande resultat. 
Så det återstår bara att se om jag får mens eller inte.
 
Vad ville jag ha sagt med detta? 
Jo.. Har ju varit mycket spekulerationer om huruvida jag är på tjocken eller inte.. Och nu förstår ni kanske varför jag vill be er om att sluta fråga och antyda om det är dags för en bebis snart. Har gått upp en del i vikt pga lite tröstätning vilket är sådär roligt..

Vi vänder ryggen åt Sdsömnlöst på berget

Den här sovande jouren var inte så sovande. Somnade runt midnatt och vaknade med ett ryck vid tre av att sondmaten pep. Gick upp och fixade det och la mig igen. 5 min senare pep den igen. Upp och fixa. Så höll det på i typ 40 min. Sen bestämde vi oss för att stänga av. 
Men då kunde jag inte somna om. Så här ligger jag. Har vilat åtminstone. Får försöka sova när jag kommer hem. 
 
Om 6 veckor, 2 timmar och 35 min börjar min semester. Jisses..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!