Tack..!

Stort tack till er som hört av er. Det värmer!

Idag är det återträff för gymnasieklassen! Ska bli så jäkla kul att träffa alla igen. Ja de flesta åtminstone. Tänk att det blev ihopstyrt. Jag menar vi lyckades ju inte rodda ihop ett gemensamt åk på studenten. Eller dra utomlands ihop. (Jag, carro, hillevi och helena drog själva)

Och imorgon blir det fest på segelvägen. Tror jag har allt under kontroll. :)

Trist inledning..

Inledningen på semestern blev allt annat än rolig.. Det visade sig att Pergotimekuren inte fungerade denna gången heller, trots dubbeldos. Fick vänta en vecka på samtal med läkare. Ett samtal som gjorde mig vansinnig.
Till en början visste han inte varför han skulle ringa mig, sen svamlar han bara en massa och säger vi hörs i augusti. Kände bara, va??
För att göra en lång historia kort, de kan inte hjälpa oss förrän i augusti då de ska ha semesterstängt. Vi skulle väl kunna börja med sprutor nu, men i och med att de stänger kan vi inte kontrollera med ultraljud om det fungerar eller inte. 
 
Har sällan känt mig så nonchalerad. Jag ska SÅ byta. Jag bytte till privat för att få mer kontinutet. Att vara garanterad samma läkare. Medan Claes fortfarande jobbade fungerade det superb. Man kände sig väl omhändertagen och inte ett dugg obekväm.
Men med the new guy.. Fy fan säger jag bara...
 
Så ska be dem skicka remiss till kk-mottagningen. Tänker så fan heller vända mig till honom mer. Puntk!

Count down..

Självfallet har jag det.. Måndag 08.30 checkar jag ut för en 4 veckor lång semester!
 
Avslutar med att jobba helg. Brukar inet ha ont av det, det blir vad man gör det till. Men med semestern runt knuten och vårdtagare som är allt annat än glada så är det tungrott alltså. Har sällan blivit så utskälld som jag blev igår och idag. 
Nog för att jag är "van" och vet att vissa saker kommer med arbetet, men vissa sagar är man inte lika hårdhudad och då svider kommentarerna mer än normalt.
 
Blir en lugn lördag med bio.. Sista passet är 15.45 - 08.30. Vet med mig hur trist det är att komma sliten till det passet. Då ska det vara något extraordinärt.
 
 
Mors!

no use

Glömde ju uppdatera hur det gick.. Den där kuren jag gick på, pergotime, fungerade inte ett smack. På det igen men denna gången dubbelkur. Ultraljud på måndag för att se om det fungerat, wish me luck!
Fungerar det inte denna gången heller blir det sprutor.. Hua..
 
Har extremt mycket överskott energi. Äter en kort kur med kortison för allergin är specialdesignad i helvetet i år. Inget hjälpte. Tog medicinerna som jag skulle, dubblerade den, tog ännu lite till.. Men nä..
Så bokade tid på läjeskliniken. Fick en 5 dagars kur med kortison för att chocka och nollställa systemet, förhoppningsvis fungerar det. Men har mått bra de dagar jag tagit det. Framförallt, jag kan sova på nätterna. Innan sov jag 40 min i stöten max för att sedan vakna av hur det kliade i gom och hals.
Så idag fick jag var på intensivspinning på förmiddagen.. Heja mig! Gäller att ta vara på denna energin, den är ju trots allt till låns. 
Smolket i bägaren är väl att man blir så stört hungrig!
 
Har lyssnat på min vän Lars idag.. Hans vackra, smekande texter.. Om mitt hjärta hade kunnat skriva sånger hade de låtit så..
Om man skulle gått på honom i sommar? Var trots allt 2 år sen sist.
 
 
Det var som att du öppnat ett fönster
Till en krets där jag inte kom in
Kanske om jag var vacker
Kanske om jag var din
Oh, vad gör vi nu?

Varför sa du ingenting?
Varför lät du mig gå vilse?
Jag är så trött på Stockholm, alla lever samma liv
Har våra hjärtan slumrat till?
I denna heliga, tysta kyrka?
Hosianna

 
Saxat ur Hosianna
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!