Sov gott

En fin människa lämnade oss för några dagar sen. En ängel måste ha varit saknad i himlen.
Sov gott Maud.

Ångest..

Har redan skrivit om min ångest över saker som heter måste.
Well, en del saker är ordnat.. Men finns en stor grej kvar.. Den ger mig sån extrem ångest.. Vet att om jag utesluter den skulle en enorm tyngd lätta från mina axlar.. Men det är en sak som jag inte vill exkludera.. Det skulle innebära jobbiga samtal, många tårar och extrema skuldkänslor.. Pest eller kolera..

Skänker en extra tanke till mina fina grannar.. Håller tummarna allt vad jag i världen förmår för att allt ska bli bättre.. På det ena eller det andra sättet. <3

Skallebank, självömkan..

Så var det dags igen.. För det där.. Att man kan tycka så synd om sig själv just de dagarna.. Kanske är tur att Krille är iväg på jobb?

Tid på vpm är bokad.. Kanske kan jag få hjälp att äntligen få jobba med mig själv?

Har sträckkollat på avsnitt av Mia på Grötö idag.. Hon är för jävla bra helt enkelt..

Måste bara få rekommendera en film med.. "En oväntad vänskap".. Helt klart den bästa filmen jag sett på länge. Så otroligt bra!
det är så jag vill vara i min yrkesroll.. Den förlängda armen men samtidigt en frisk fläkt som gör att livet känns lite lättare..

Drömmar..

Drömmer om sommar och sol som värmer mitt skinn. Om ljumma kvällar vid stranden. Om grillkvällar som fortsätter långt efter mörkret kommit. Vattnet som kluckar när vågorna rullar in. Båtturer på böljan den blå med pilkning. Fångst eller inte är oviktigt. Att få komma ut, det är livet på en pinne.
 
Drömmer om en mage som inte är under all kritik. Att det går över eller att de kommer på vad det är. Att jag slipper känna mig som en hypokondriker. Hur är skita tarmarna ur sig inbillning?
 
Drömmer om självrespekt, att kunna se mig själv i spegeln utan att känna förrakt. Att kunna låta Krille ta i mig utan att må dåligt och känna att han borde vara med någon annan. Någon snyggare, bättre.. Att kunna känna att jag faktiskt duger och att min existens har ett syfte.
 
Drömmer om saker som förhoppningsvis ligger i framtiden..

Hard work work

Min lediga dag denna veckan, fint väder.. vad har jag gjort med en sån dag? Städat, tvättat och skurat.. heja mig.. Men men, de måste göras det med.. Är inte tok sugen på att göra det när jag kommer hem från jobbet då jag oftast gjort samtliga saker där..
 
Övrigt går bilen bra.. Isch.. Det hittar inte vad som orsakar mina problem med magen.. Känns som att det tror att jag hittar på allt..
Fine, men varför mår jag illa jämt? Har hittat min räddning dock.. Åksjukarmband.. Min skänk från ovan.. Ära var dig som uppfann dem..
 
I helgen får fin besök från den kungliga hufvudstaden.. Julia (krilles syster), Stoffe och lille Jacob kommer på besök.. =) Med ens så känns det inte så jobbigt att det är dags att joba helg igen.. 
 
Helgen som gick var vi och besökte ästad.. Ca 28 glada själar var vi.. 
Efteråt drog några av oss till Oscars.. Lite tråkigheter grusade dock kvällen där för mig så jag åkte hem tidigt.. :/
 
Nu väntar jag på min karlslok som hämtar kinesmat.. Känns som bra avslutning på denna dagen.. Kom på innan att jag inte har ätit något idag.. Well så blir det när illamåendet vägrar släppa..
 
Lev väl ligg säl
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!