Tillit..

Att lita på folk är något som jag har väldigt svårt för.. Det tar tid innan jag släpper in folk.. Men när jag väl gör det så finns jag där, no matter what...

Men om jag blir sviken då? Ja då har jag väldigt svårt för att finna tillit för den personen igen.. Om det ens är möjligt.. Jag stöter hellre bort personen än riskerar att bli sårad igen..
Försöker att kämpa emot mitt eget mönster...

rollercoaster ride..

Upp-och-ner, ner-och-upp, in-och-ut, ut-och-in.. Det är inte konstigt att de där i det däringa amerikat kallar det för emotional rollercoaster.. För det är exakt så det är när det pendlar.. Som att åka balder om och om och om och om och om igen..
 
På jobbet var det lugnt.. Men sen jag kom hem och det pendlat ständigt mellan ytterligheterna.. Antingen har livet känts jäkligt gott eller som att jag borde be någon att gräva ner mig och låta mig vara kvar där..
 
Stod och testade smink innan.. Hade riktigt kul.. Fick en stor ask med himmelens alla färger i julklapp men har bara testat några få.. Så lekte lite med olika färger och hittade en bra kombination.. Tog bort sminket och la på minnet vilka färger jag använt.. Går ut i köket för att hälla upp kattmat och plötsligt är det som om ett ton tegelsten faller över mig.. Lika fort pendlade det tillbaka upp igen..
 
Övrigt är jag lika velig som inte.. Orden "jag vet inte" ekar i huvudet.. Jag vet inte...

Det snurrar i min skalle...

Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... 
 
Jag borde veta.. Eller borde jag inte det? Måste man veta vad man vill hela tiden? Kan man inte bara "go with the flow" och se vart man hamnar..??
 
Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... 

Inga ord...

Tänkte att jag skulle skriva av mig lite.. Men hittar inga ord.. Finns en del jag vill få ur mig.. Men lyckas inte..

Världens finaste...

Måste bara säga att jag har världens finaste tjej här hemma.. En tjej som tröstar mig när jag är ledsen.. Pussar och torkar bort mina tårar.. Världens finaste helt enkelt..
 

Jahopp...

Det var som tur var ingen lunginflammation.. Troligtvis bara ett virus och jobbig astma.. Men hon kunde inte förklara varför febern kommer och går.. Tog tempen på jobbet, då hade jag 38,0 och en timme senare hos läkaren hade jag 36,8.. Nej jag hade inte tagit panodil eller något.. så, wtf?? Så har det hållt på hela veckan..
Men men.. På torsdag blir det lungröntgen.. Uppföljning efter lunginflammationen..
Så imorgon blir jag hemma.. Känner mig som ett utsketet päron..

Balle..

Verkar inte bättre än att lunginflammationen är tillbaka.. Mår apa.. Men så är jag på jobbet med.. Kanske inte så bra.. Men de hade inte haft en chans att få in en vikarie, plus att jag är snål.. Är jag kvar till tolv och går hem sen så slipper jag karensdagen.. Så får det bli.. Så åker jag och kollar upp det efteråt.. Det jobbiga är att jag inte har någon bok eller så.. Lär ju inte få komma in i första taget..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!