Kristallsjukan

Blev idag konstaterat att jag har återigen drabbats av kristallsjukan.. (come on?!)

För de som inte vet var det är.. I balansorganet (i örat) har man små hårstrån och på dem sitter det små "kristaller". När man vrider och vänder på sig rör de på sig, då känner man tyngdkaften.. Men ibland så släpper en sån där liten "kristall" och hamnar på fel ställe.. Då blir man yr i huvudet..
Det går över av sig själv och är inte farligt..

Så det så..

Hmmmm...

Är lite smygrädd idag.. Känner mig konstig i huvudet och är väldigt yr.. Det är antagligen ingenting, men väldigt obehagligt..
 
För skeptikerna kan jag berätta att jag är inte det minsta bakfull.. Vaknade redan 10 och kände mig pigg och utvilad.. Så mår prima så sett..
 
Jaja.. Det löser väl sig..

Sorgligt...

Fick hem mer saker från min skoltid av mamma. Var från ettan detta lasset. Förstår inte varför jag plågar mig med att titta på det.. För det är inte roligt. Vilket det borde vara.
 
Alla uppgifter som gick ut på att man skulle skriva en berättelse eller liknar genomsyras av hur ensam jag var.
Jag menar.. Tex.. Jag skulle skriva en berättelse om mig själv.. Inte ens i den hade jag några vänner.. Skrev även om hur ensam jag var.. Borde inte man som lärare reagera på det? Ett rungande ja från min sida.. Men i den lärarens värld var det uppenbarligen inte det.
 
 
Övrigt borde det kännas bra.. Är ledig tre dagar och de spår jätte fint väder.. Men sitter och ältar.. Jobb.. Har jag glömt något? Skulle jag verkligen ha gjort sådär? Har jag gjort bort mig? Skrev jag upp det där? 
 
Det går runt runt runt runt..

Trött...

Förstår inte vad det är med mig.. Har varit så sjukligt trött länge nu.. Vet inte om det är sånt som släpar efter.. Har varit förkyld i en vecka.. 6 veckor innan dess var jag förkyld och tre veckor innan dess hade jag lunginflmmation.. What the f is going on??

Vad det än är så är jag trött på det nu..

Note to self...

Glöm inte bort att du är värdelös
Och illa omtyckt för den du är

Sunt förnuft..?? Not so much..

Det där med att man stannar hemma när man är sjuk både för sin egen och för andras skull är inte så självklart för alla.. Så nu är jag också förkyld.. Jag som skulle fått en jäkligt bra lön denna gången kan nu se den segla iväg för den försvann till karensdag och sjukdagar..
Kan man kräva nån form av skadestånd?
 
Men fick varit assistent åt en kvinna i lördags och då bar det av till ladies night! Så roligt och så bra! Uggla är kungen.. Punkt!
Är så tacksam för att jag fick följa med!
 
Kör en kampanj just nu.. Berättar för folk omkring hur viktigt det är att berätta hur man vill ha det.. Jag pratar om att donera organ.. Försöker inte övertala folk att donera, bara att registrera vad man vill och inte.. På så vis slipper anhöriga ta jobbiga beslut när de inte  vet hur man hade velat ha det..
 
www.livsviktigt.se

......

Fröken svår, surfitta, bitter, elak..

Beslut..

Tror jag har tagit ett beslut.. Ett stort sådant.. Om jag gör det förändras det mesta.. Det ställs på sin spets.. De kommande dagarna avgör.

Never easy...

Talk too me, throw the ball back
I've been here before there is no turning back
Talk to me just tell it like it is
Just two afraid souls, going at each other, at each other
We're at the crossroad going separate ways, time to say it as it is
And if we bump into each other one day we'll be better then
Maybe we can start all over again....

Never mind..

Nu skiter jag i det.. Kommer ingen vart.. Bara bakåt.. Är bita ihop som gäller..

Fröken svår

Fröken svår.. Det stämmer in bra på mig nu.. Känns som att jag inte gör något annat än att ställa till det.. Allt går åt skogen..

En del av det kan jag inte rå för, men blir lidande i slutändan ändå.. En del borde jag bara hålla käft om, lugnast så. Men när jag tar mig ton och sätter ner foten rörande sånt som är fel och inte kan läggas på mig, då är jag jobbig..
Det sistnämnda är förvisso bara en känsla, men det räcker..

Känns som att jag håller på att förlora förståndet helt..

I'm not ready to make nice..

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting...
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!