Andas..

"Hur kan nåt så stort förvandlas

 Hur kan man tappa lusten att andas..?"

 

Dagarna går.. En efter en.. Passerar och kommer aldrig åter igen.. Blickar bakåt, som för att få en repris, och inser att de dagarna har bara gått. Äta, jobba, sova.. Tick tack..

"Människor på rad i kö. Äta, jobba, sova, dö.."

 Det sägs att allt blir vad man gör det till.. Och när man inte gör nåt då, blir allt till ett enda stort ingenting då? Kan man aktivt göra sitt liv till ett svart hål?

Soft spott

Var på akupunktur igår. Inte alltför illa. Men när hon vred vissa nålar brann det som eld.
Höger handen gjorde dock jäkligt ont resten av dagen. Är inte jätte kaxig idag. Handen har gått över men nacken is a bitch.:/
Men det är tydligen bra. Ska betyda art jag var mottaglig för det. På fredag bär det av dit igen. Hujedamig..

Hmmmm...

Är visst väldigt inaktiv här.. Har inte hänt så mycket.. Eller det har det väl, men inget jag har orkat skriva om. Vissa saker lämpar sig inte för en offentlig blogg heller.

Men saker och ting är hyfsat stabila åtminstone. Har börjat med sjukgymnastik för min kassa rygg. Tydligen är diskarna i ländryggen på gång att gå åt helvete. Kul att höra när man bara är 27. Men får försöka stärka ryggen med träning och tänka på min hållning och arbetsställning.
På tisdag ska jag testa akupunktur första gången. Enligt sjukgymnasten kommer det mjuka upp min betonghårda axel. Inte mig emot.

Abnorm trötthet..

Som troligtvis beror på alla förkylningar och skit som varit det sista.. Men inte hjälper det mig.. Jag sover och vilar så mycket jag kan, men det hjälper inte..
Har börjat med vitaminer igen. Håller tummarna för att det kan ge mig en knuff i rätt riktining.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!