Så barnsligt

Visst är det barnsligt? Hur lätt det är att nervädera sig själv. Att låta känslan av att inte duga få ta plats. Att låta den dåliga självkänslan få fritt spelutrymme. Att låta önskningen om att vara annorlunda, någon annan, formas.

"Om någon skulle älska mig och tycka jag var bra, då är han en idiot som inte är nånting att ha.."

Long way from home

Sådär ja. Nu är vi i Tärnaby. Långt son helvete hemifrån. Vart en lång bilresa. Vi började i tisdags med att bila till den kungliga hufvudstaden där vi hälsade på Julia, Stoffe och lille Jakob. I svinotta drog vi vidare mot skeå. Och idag kördes sista biten. Många mil och timmar senare är vi framme och jag kan konstatera redan nu att jag kommer att behöva en rövtransplantation efter allt det här.
Så blir det premiär. Skoter och skidåkning. Bara så ni vet, det är valfri klädsel på min begravning.

Skär lite i hjärtat..

Det var det.. Done.. Den röda faran ska föras till den sista vilan.. Så jävla orättvist..

Som de flesta vet var pappa med i en bilolycka där en snöplog dundrade in i honom så bilen flyttades en bra bit i sidled.. Pappa klarade sig, sämre vart det med bilen.. Den vart körbar, men.. Ja kanske inte så lämplig att köra..
Så började tjafset med försäkringskassan.. De menade på att bilen var för gammal, ingen idé att laga den.. Men mekanikerna sa att det var ren idioti, att den var i fint skick frånsett skadorna.. De erbjöd mamma och pappa 13000.. Men de gick inte med på att de fick 13000 och att de la till 2000 för få bilen lagad..


Så det var det.. Bilen skrotas imorgon.. Mamma och pappa står utan bil.. Och snorungen som körde på honom kör fortfarande runt i snöplogen som en jävla idiot..


Och det skär så i hjärtat för jag kan inte hjälpa dem.. Jag har ingen bil att låna ut eller pengar för att hjälpa dem att köpa en hyfsat bra bil.. Det är bara att inse, med 13000 kommer man inte långt.. Fin kompensering, rövhål..! Ni har era stadgar och regler men ingen som helst mänsklighet!


Funderar helt seriöst på att ta ett lån och hjälpa dem..

Vilja, bör, ska..??

Har varit på jobbet och hälsat på.. Blev en trevlig lunch och mycket tjöt.. Kikade även in till kvinnan vi är assistenter åt och skvallrade lite.. :)

Givetvis blir det frågor.. Hur är det? När kommer du tillbaka? Kommer du tillbaka? Vill du komma tillbaka?


Det är okej.. Måendet är skört.. Grejen är, man ska inte lita på alla kort man ser.. Ja jag ser glad ut och ja jag har roligt.. Men korten visar inte vad som händer när kameran inte när framme.. De visar inte hur jag egentligen känner.. Jag kan sitta och skratta samtidigt som jag är helt förstörd.. Ofta storgråter jag så fort jag blivit ensam igen..


Jag vet inte när/om jag kommer tillbaka.. Och vill.. Vill gör jag.. Men jag måste börja fråga mig själv om det är lämpligt? Bör jag komma tillbaka? Är det värt det?
Jag saknar kollegorna..!! Jag saknar myskvällarna när jag ska jobba natt..


Well.. Vi får se.. Jag ska komma i balans till att börja med.. Att få känslorna i balans..

Happy B-day!!

Idag fyller den grekiske guden år.. Ärar honom med denna truddelutten.. Grattis Coffe!Formas om längs vägen..

Visst är det lustigt, hur man formas om längs vägen.. Att det som man verkligen inte ville förr är något som man i hemlighet längtar efter idag.. Att det man trodde man ville är något som man helt ärligt kan vara utan idag..

Kanske är det det som kallas att hitta sig själv??


Jag är absolut inte där jag trodde att jag skulle vara vid den här åldern.. Var helt säker på att jag skulle vara i ett stadigt förhållande, ha barn.. Ja och ha möbler som jag verkligen vill ha och inte sådana som får duga för tillfället..


Well.. Vill byta ut merparten av mina möbler, men de får duga så länge.. Här syns inga barn, men 3 fina kisar.. Och förhållandet?? Det har inte varit jätte länge, men har blivit sambo..


Men med facit i hand.. Nu vet jag vart jag står.. Vad jag faktiskt vill och vad jag kan vara utan..

Min tur??

Är det min tur tro?? Mår väldigt illa och magen är orolig.. Huvudet får spränga bäst det vill bara jag slipper det.. Det onämnbara.. Magsjuka..
Nej det är inte baksmälla var hemma igår kväll utan en droppe alkohol i systemet..


Tiden får utvisa vilket det är, men tills dess.. Kom inte hit!

Andas...

Här sitter jag. En lördagskväll i myskläder. Ensam. Och livet känns så otroligt bra.

Tack Emma och Coffe! <3

Just idag är jag stark...

Nä, riktigt så illa är det inte.. ^^

Gårdagen vart awesome.. Började med att jag vägrade städa för det var sån fin dag.. Så jag slängde ihop kladdkakemuffins och bjöd hit päronen på fika på baksidan.. Väl där bjöd vi över grannen med.. Sen hojtar coffe till, ja men kom han också.. Med en flaska rödtjut..
När den äldre generationen hade gått korkade vi up och njööööööööt av solen.. Så vart det så att det hade gått jätte bra för Emma i skolan så hon ville fira lite.. Så hon köpte med lite käk och mera vin så blev det till att grilla.. Mumma! Så trillade Hanna in med.. :)


Det där med krogen som Coffe sa bestämt nej till efter ett glas vin... Ja vi hamnade på krogen..


Oh my lord vad jag kände mig gammal inne på Black Pearl.. Och det faktum att man måste skrika på varandra för att kunna ha en konversation..
Nä då håller jag mig faktiskt hellre till Harrys.. Att skrika på folk, få massa dricka utspilld på en och känslan av att födas så fort man ska ta sig någonstans.. Nä.. Kalla mig tråkig men det är inte min grej längre..


I taxin bsetämdes det att Coffe och Emma skulle söva här.. Sagt och gjort, bädda en madrass i vardagsrummet.. Min lördag började med att jag hörde Coffe vråla: "Jag är kååååt! Kom nu KISSE KISSE KISSE!!" Följt av infon att Hanna är lebb, han har öldiarre och dragkroksstånd.. God morgon!! ^^


Så vart vi i stan och käkade frukost/lunch och kikade runt.. Hittade lite fint, men får nog samspråka med sambon om det.. Vart inredningsprylar..


Och nu sitter jag här.. Små seg i mysbrallor och känner att jag har jäkligt fina vänner!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!