Skumt..

En sak är skum.. Jag har haft feber två söndagar i rad.. Får väl tillägga att jag var nykter på lördagen.. Någon som kan ställa en diagnos? Placebo baksmälla??
 
Imorgon bär det av till skeå.. Blir roadtrip med Krille, Linnea och Hanna.. En lååååång roadtrip.. Jag tycker det är kul tills man är typ i höjd med den kungliga hufvudstaden.. Där någonstans är man halvvägs..
Då jag är en ganska pessimistisk person så känner jag inte, gött vi är halvvägs! Utan snarare, vad fan ska vi åka lika mycket till?!?!
Klockan fyra imorgon bitti drar vi.. 

Knäckt...

Lille Nisse.. Det var det bästa.. Du har varit sjuk länge.. Levt på övertid som veterinären sa.. Du kämpade tappert.. Men likförbannat så gör det så jävla ont.. Du fanns hos i 12 år..

Folk som säger att det bara är ett djur kan dra åt helvete.. Det är en familjemedlem!

Judgemental...

Visst är det lustigt hur dömande man kan vara..?

Fick hem skolböcker idag från när jag var åtta av mamma.. När det gällde läsböcker skällde jag lite på den åtta åriga Maria.. De få felen som fanns där var rena slarvfel.. Jag kunde bättre än så..
Men när det gällde matte delen.. Hallå?? Hur kan läraren ha missat att jag hade extremt svårt för matte?? Det verkligen poppade upp från sidorna att det här barnet har det svårt..


Ångrar att jag inte stod på mig, att jag inte berättade hur svårt det var för mig.. men å andra sidan.. Jag var bara åtta.. En lärare har, förhoppningsvis, utbildning nog för att se att något är fel??


Anyhow.. Semestern närmar sig med stormsteg.. Är nedräkning på allvar nu!
Ja jag hör på protester.. Jag har varit hemma så mycket redan.. Men det är stor skillnad på att vara när man själv har valt det.. Man känner lite mer... Normal..
Det blåser hårda vindar så tror att alla behöver få ladda sina batterier..


Fick ny medicin, igen.. För er som är insatta så fick jag Theralen.. Tanken är att den ska ersätta Zopiklon eftersom den är så vanebildande.. Måste ju tänka framåt..
Så är inte ny medicin för att jag mår dåligt, för det gör jag inte.. Den ska hjälpa mig att somna..


Även midsommar närmar sig.. Kan undra vad man ska hitta på.. Jag, Hanna, Johan och Krille ska göra nåt iaf.. Sen vad det blir vette fan.. Förslag??


Veckan efter bilar vi upp till Skeå.. Vid 4-5 på tisdag morgon drar vi.. Hujedamig..

Hard work work

Om ni undrar vart jag håller hus så är det på jobbet. Har typ bott här sen i söndags. Kväll idag, dag imorgon och på fredag. Sen kan jag vara lite social igen.

Läste förövrigt att vissa kommer få sina skattepengar denna veckan. Åh vad jag vill vara en av dem! Behöver klippa mig real bad! Men med min vanliga tur får jag väl vänta tills midsommar.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!