Marodörer

En kväll dom denna är en skänk från ovan.. Då ska man njuta in i det sista.. Ja såvida hela kvarteret inte startar sina gräsklippare på given signal.. När de väl blivit klara så jag kan sätta mig ute igen, jag då är det någon som får för sig att snickra.. My lord!
Det är en fantastisk kväll, vad är det för fel på er? Sitt och njut.. Ät kvällsmat ute, picknick måhända?

Hjärnspöken..

Same old, same old.. Hjärnspökena som besöker mig med jämna mellanrum.. Tänker, till skillnad från i vanliga fall, låta dem få fritt spelutrymme.. Försöka greppa vad det är som skrämmer mig egentligen och varför.. Vad som tillhör det paranoida och vad som är verkligt..
 
Inbillar mig att jag är löjlig.. Men tvivlet.. Det där som stör.. Den där känslan i magen.. Har aldrig varit med om att det inte har stämt..

Jag vill göra slut...

..med mitt konstiga humör.. Arg, apatisk och ledsen.. Hallå, vart tog lyckan och glädjen vägen som jag hade lyckats att peta in??
 
Spinning coming up och jag är inte ett dugg motiverad..

Pendling..

Mitt humör har varit all over the place den senaste veckan.. Eller nä.. Jag har pendlat mellan att vara lipig och att vara så arg så jag var velat bita av någons huvud.. Vad händer??
Too much info kanske, men det är inte den tiden i månaden då jag beter mig som djävulens avkomma.. Så varför denna extrema skiftning??
Ber så hemskt mycket om ursäkt till de som drabbats.. I synnerhet till er som bilade med mig till och från skellefteå..
 
Ska till läkaren imorgon, så får ta upp detta och se om han har någon teori..
 
Utöver mina medusa fasoner vart det en awesome resa till skeå.. Synd bara att vädret var under all kritik.. Fick iaf en fin dag..
Winnerbäck.. My lord Winnerbäck.. Han levererade!!
 
Kommande helg b lir en besvikelse.. Skulle åkt upp igen för att gå på dop.. Men det sket sig.. Om vi båda ska upp så kostar det lika mycket som en veckan utomlands.. Känner att det är viktigare att Krille får åka upp då det är hans systerson som döps, men var ju inställd på att jag också skulle åka.. =(
Så om ni vill förbarma er över denna gräsänka så vet ni vart jag finns..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!