Saknad..

Dagar som denna saknar jag dig..
Jag är fortfarande besviken på dig.. Att du menar på att jag ger upp.. Du om någon vet att jag kämpar.. Du om någon vet vad det innebär att kämpa..


Dagar som denna känns det meningslöst.. Allt detta stret och slit för att hålla näsan ovanför vattenytan.. Till vilken nytta?? Det är ett steg fram och två bak.. Ska det inte plana ut snart??


Tycker inte om att se mig i spegeln.. Tycker det syns att jag håller på att vissna..
De nya brillorna gjorde ingen skillnad alls.. En apa är en apa...


Jag är så urbota jävla trött på det här.. Det räcker nu! Jag vill kunna skratta ärliga skratt utan att vara rädd för att jag ska rasa sekunden efter.. Vill slippa leva med tårarna brännande bakom ögonlocken och gråten i halsen..


Livet är ingen dans på rosor, snarare en stilla stepp på törnen..

Öm punkt..

Det var inte bara just det faktumet att han kallade mig för jävla luder som gjort mig jäkligt ledsen.. Var annat som gick hand i hand med det.. Att den som verkligen borde ha stått bakom mig gick skrattande därifrån med honom.. Vilket är där skon klämmer överlag.. Mina problem skrattas bort..

Borde väl acceptera din ursäkt, men ärligt talat.. Du har betett dig som ett jävla rövhål mot mig, så i lördags vart du hur schysst som helst.. Tänkte, wow vad gott att vi kan umgås som folk.. Så BANG! "Jävla skank"?? Var fan kom det ifrån??
Jag kan känna att du borde ha bett om ursäkt där och då för jag reagerade skarpt så du kan inte ha trott att det var okej med mig.. Inte komma senare och be om ursäkt inför merparten av festen och hänvisa till att du mår dåligt.. Och?? Jag mår också skit men jag går inte runt och kallar folk för sånt ändå..!


Det värsta med hela kråksången är att jag har dåligt samvete.. Att jag borde be om ursäkt.. Att jag skulle hållt käft.. För det blev inte ett skit bättre av att jag satte ner foten.. Varken när det gällde det ena eller det andra..

Tiga är guld..??

När ska jag lära mig att hålla käften? Att väja mina strider??
Eller jag vet inte.. Jag tål en hel del.. Det gör jag.. Slänger man käft så får man vara beredd på att få igen.. I get that.. Men att kalla någon för jävla luder??
Är kanske jag som är känslig, men där gick min gräns för vad som är okej..


Alltså det är så sjukt.. Jag satte ner foten och markerade att det inte är okej, jag sa ifrån.. Men ändå så känner jag att det är jag som ska be om ursäkt.. Att jag borde hållt käften..


Men mest av allt är jag ledsen för att de som jag trodde skulle hålla mig om ryggen inte gjorde det..
Stort tack till er som fanns där!

......

Nu ger jag snart upp.. Huvudvärken dödar mig sakta men säkert.. Seriöst så tar jag hellre 6 jobbiga månader till bara jag slipper det här.. Med huvudvärken kommer illamående..
Jag gör saker ändå, det gör jag.. Men orkar inte koncentrera  mig lika mycket.. Vet inte hur många gånger jag säger "va??" till krille varje dag..


På lördag bär det av till Ästad.. Klockan fyra ska vi samlas hos Peter för att ta en fördrink.. Sen bär det av.. Vi ska bada bastu, bada tunna.. Ja.. Ha en go kväll helt enkelt.. Känns som att man får passa sig lite.. Alkohol och bastubad går inte alltid hand i hand..


Får säga att jag är ganska duktig.. Har bakat bröd, gjort smoothie och chokladmousse.. Från scratch! Och goett vart det med..


Inga nya glojärn ännu.. Håller tummarna för att de kommer imorgon!!

BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL bil bil bil bil bil..

...Bil..

Så låter det på Segelvägen idag.. Krille ska skaffa nya bil och alla tankar och energi går åt till att längta efter den.. Så imorgon bär det av till Växjö för att kolla på den..
Själv längtar jag efter de nya glojärnen..!

So much for nothing..

Synundersökning, blodprover, röntgen av huvudet, lumbal punktion, neurologisk undersökning, känn, kläm..
Och vad kom vi fram till?? Ingenting.. Däremot kan det vara så enkelt som spänningshuvudvärk.. Men.. Var kommer febern in i biden då??


Jaja, nya glasögon blev beställda.. Någon form av belöning måste man ju ha när man står ut med 24/7 huvudvärk..

Aj

Att göra en lumbal punktion gör ont och man går som om man har skitit ner sig efteråt.
Då vet ni.

A little piece of heaven

Himmelriket är nära..! Nu har vi blivit med diskmaskin!! Lyckan var total när vi lastade ner disken i den och insåg att vi behöver inte befatta oss med den förrän disken är ren igen..
Ja halleluja!

Dum får lida..

Idag bjöd  mor på lunch.. Soppa med kräpper (klimp), vilket är något av det godaste jag vet.. Att det inte är lchf skiter jag fullständigt i!
Men jag borde nog ha brytt mig lite.. Min mage verkade inte tycka om det alls.. Den är knäckt.. Får nog inse att jag får hålla mig till detta..
Men denna helgen ska jag äta lite godis.. Är så dödligt sugen på vingummi, speciellt de röda!

Nä.

Alltså nä.. Jag är skit sur.. Visst nu blev det med extremt kort varsel.. Men jag har inte kunnat ringa tidigare.. Dels för att jag inte har haft deras nr förrän idag, jag var inte  vaken när morgonpersonalen var där, jag kunde inte prata in på telefonsvararen eftersom faxen var på och det är väl fan inte mitt fel att de har varit på kurs så ingen har varit på stället??

Hade jag sagt att jag fått kräksjuka hade det inte varit någa som helst problem, eller om jag fått feber.. Liksom vad fan som.. Jag känner bara att jag måste försvara mig så jävla mycket..
Jag ÄR sjuk även om det inte syns.. Sjukanmäler mig inte ofta för det, kan räkna alla gånger jag gjort det.. Men har varje gång fått försvara mig..
Är inte så konstigt att jag sällan prioriterar mig..


Fick höra att jag borde ringt igår kväll.. Kanske det.. Men hur fan skulle jag kunna veta då att jag skulle må kasst idag?? Det är så jäkla nyckfullt.. Det kan svänga bara sådär..


Alltså förlåt för min bitterhet, men jag blev faktiskt ledsen..

äh..

Förövrigt är det schysst att ge den som sjukanmäler sig ännu mer dåligt samvete..

Det där dåliga samvetet..

Det är väl konstigt ändå.. Att man får dåligt samvete för att man ska sjukanmäla sig..
Jag är förvisso inte sjuk i den bemärkelsen, jag är dödstrött.. Går man på högvarv i 16 timmar så tar kroppen stryk.. Det tog mig 4 timmar att komma ur sängen idag.. Tröttheten gör verkligen ont i mig..
Jag brukar kunna bita ihop och ta mig samman, men jag orkar inte idag..
Har nog dessutom varit uppe i sömnen och svirat.. Lägenheten ser inte riktigt ut som den gjorde när jag gick och la mig.. Och nej, det är inget katterna kan ha gjort.. Sist jag kollade flyttar de inte diskmaskiner och soffor.. (diskmaskinen står förövrigt i vardagsrummet)

Hold your horses..

Det är allmänt känt att med hypomana perioder ofta tar beslut som de inte tänkt igenom. Finns de som ruinerar sig för de köper bil, båt, stuga, hus, you name it.. Det är en av de farliga sidorna..

Well, något beslut har jag inte tagit.. Men har gjort något jag aldrig gör annars.. Kollade på hus och hittade givetvis ett som jag blev extremt kär i.. Och det bästa av allt, det finns i läjet.. Bara ett stenkast bort.. Voine voine varför ska jag tvunget leka med elden och kika..??
Men jääääkla fint var det..

Virvelvind

Den senaste medicineringen har som sagt fungerat bra.. Problemet är att den har fungerat lite för bra vilket resulterar i att jag är uppe i varv mer eller mindre hela tiden..
Gick upp halv sex idag för jag stod inte ut med att vrida och vända på mig, sen var jag igång fram till typ 3.. Ingen ordning alls, bara som en virvelvind.. Fine, fick gjort en hel del.. Men i det långa loppet så är det inte värt det.. What goes up must come down..
Doseringen är ändrad igen, så nu är det bara att hålla tummarna för att jag ska slippa må illa när vi minskar doseringen..

Äh ooops????

Var just inne på aftonhoran (läs aftonbladet) och läste runt lite.. Såg en artikel om unga om skadar sig.. Var inne och läste lite och vips så hade jag mejlat denna reporten och berättat min synvinkel på det hela och, som hon begärde, mitt nr så hon kan nå mig för kompleterande uppgifter och ev intervju..

Vad har jag gjort?!?!


Jag kan berätta om min sjukdom, men en intervju??? Holy crap! Som tur är kunde man vara anonym om man ville men shit..


Fast egentligen.. Varför inte?? Är på tiden att storyn kommer från någon som faktiskt är sjuk och har självskadande beteende.. Att det inte är någon pompös läkare bakom en skrivbord eller någon som har "forskat" på det..

Så jävla onödigt..

Att vägen mot ett bättre mående är krokig är jag medveten om.. Men ändå blir jag så grymt besviken när dalarna kommer och drar bort mattan under fötterna..

Att göra sig osams med en av sina bästa vänner är väl kanske inte jätte lyckat.. Man får säga vad man vill om mig, men inte att jag ger upp.. För jag kämpar.. Så säg aldrig så om mig..

Det är lugnt, ingen panik..

Ska inte dö så ni kan lugna ner er.. :p
Var hos läkaren idag.. Är tydligen nåt virus jag har åkt på.. Det roliga är att urinprovet visade att min kropp svälter.. Troligtvis beror det på att jag inte hade ätit på 20 timmar..
För jag äter gott folk, det gör jag.. Är skit noga med vad jag stoppar i mig och följer lchf´s recept maniskt just för att jag ska få i mig allt jag behöver.. Äter dessutom vitaminer upptill för att inget ska missas.. Är ju fortfarande nybörjare..
Äter förövrigt jäääääkligt god mat med.. :p

Fusk lönar sig inte..

Sen jag började med lchf har jag fuskat enbart två ggr.. En pizza i söndags och en kopp kaffe idag..
Kommer jag göra om det?? Heeell no..


Nu vet jag inte om mitt mående hänger ihop med det.. Men magen har rasat efter båda gångerna.. Känns inte riktigt som ett sammanträffande..
Jaja, det var en jäääävligt god kopp kaffe åtminstone.. Faktiskt ganska värt det.. Inte pizzan dock.. Det var inte så gott som jag ville.. Så håller mig nog till lchf pizzan framöver..


Har kluddat ner tre nya recept + ett på chokladbollar som ska testas.. Wish me luck!

Dags att bli fin(?)

Så var det dags. Dags för lite vardagslyx. Besök hos frisören står på schemat. Att ha någon som pillar i håret i typ 2 timmar, kaffe med kaka och massa tjöt. Att kunna koppla bort allt runt omkring. Aaaah...!

Here we go again..

Feber, illamående och huvudvärk.. Vad är det som händer??
Var inte så länge sen jag hade detta.. Trodde det var biverkningar på en medicin då, men det kan det ju inte vara nu..
Hade en teori om att det var magkatarr, men då har man ju inte feber.. Balle med, orkar inte vara sjuk(are)..

Vissa lösningar är bättre än andra..

Skulle varit på vpm idag.. Klockan nio redan.. Ja jag hör protester men det var ett tag sen jag var tvungen att gå upp i tid..
20 min innan bussen gick segade jag mig ur sängen och klädde på mig.. Då ringde de från vpm och sa att läkaren var sjuk.. Jo men heja vad kul, då hade jag ju piggnat till och var för pigg för att somna igen..
Anledningen till att jag skulle dit var för att diskutera min sjukskrivning som går ut 20/2.. Men det sket ju sig och de har tydligen ont om läkare så vi fick göra en nödlösning.. De förlängde den till 12/3 så jag kan få träffa en läkare.. finemang, men gissa när läkartiden är?? Just 12/3.. Framförhållning hej och hå??

And push...!

Blev så jävla full i skratt åt mig själv..

Kunde inte somna om när Krille hade åkt så tänkte att jag kan titta ikapp på det jag har spelat in.. Bland annat "Livet på bb"..
Alltså man hänger ju verkligen med i handlingen.. Kom på mig själv med att sitta och hålla andan och smygtrycka flera gånger.. Haha.. Kommer ha mean skills den dagen det är dags för mig.. ^^

Isn't it ironic...??

Ni vet den där kärleken som känns omöjlig, när det känns som att det är ingen idé att försöka för man spelar inte i samma liga..
Den hade jag.. Kände att jag verkligen inte kunde försöka, jag menar.. Varför skulle han nöja sig med mig? Han som är så snygg och cool..
Så vi har varit vänner typ 7 år nu.. Räknar honom som en av mina bästa vänner.. Så idag fick jag reda på att han har varit kär i mig sen vi lärde känna varandra..
Lite komiskt, lite tragiskt..


Men med facit i hand ser vi att det hade aldrig funkat mellan oss och vi hade sabbat våran vänskap totalt..
Den här vetskapen förändrar ingenting, men jag förstår hans beteende lite bättre.. Varför han reagerade så skarpt när jag berättade att Krille skulle flytta hit..


Så sensmoralen med detta är att man ska försöka.. För man spelar i samma liga.. Det är aldrig omöjligt.. Man är inte så töntig och hopplös som man tror..

Det blir bättre...

Mötte en kollega idag.. Som sig bör så frågade hon hur det var och jag svarade reflexmässigt att det var bra.. Och samtidigt som jag sa det insåg jag att det  faktiskt är bra..
Var så länge sen jag var mig själv så jag känner knappt igen mig.. Men jag gillart!


Dock har jag börjat snusa igen.. Kom på att jag har börjat i helt fel ände.. Sen jag slutade har jag rökt mer.. Det är ju där jag måste börja.. Att först och främst sluta med att feströka och sen ge mig på snuset.. För jag röker då icke upp ett paket på en kväll, sen ligger ju paketet hemma och det blir helt plötsligt väldigt gott att gå ut och ta en cigg.. Old habbits dies hard.. Men nu gör vi om och gör rätt..!


Häromdan när jag halkade omkring kom jag och tänka på en viss torsdagskväll för några år sen då det också var jätte halt.. Det ramlades hit och dit och kissades på dörren vid Videomix.. Minns du Sanna?? ^^
Episkt!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!