Där alkoholen går in..

Vilken midsommarhelg!! Den roligaste på länge vågar jag påstå..
Midsommaraftonsnatten bli en natt som sent skall glömmas..

Jätte ballar, "borttappade" skor, hästbajs, BiB, våldgästning.. Ja jisses..


Och bara en parantes.. Fuck vad mkt schtekare det är på såsen these days..


Vart i Götlabörg med mig kära gosse igår.. Fick äntligen köpt en klänning till bröllopet och en ny handväska.. Då jag köpte det på shock kan ni kanske tänka er slutnotan.. Men helt ärligt, jag var tvungen att ha detta.. Den numera förra handväskan höll på att trilla isär..


Det är värt att leva fattigt ett tag..


Nähä.. Här har jag inte tid att sitta.. Ska till tandregleringen, göra några ärenden, hem, käka lite, packa det sista, sen lämnar jag varberg för en vecka.. =)


Puss haj

Tänk så fel det kan bli..

Folk tycker i allmänhet att mitt sura morgonhumör är hysteriskt roligt.. Måhända.. Men det kan bli så fel..


Blev väckt på fel sätt idag.. Ett samtal med förfrågan om jag kunde göra en krans.. En krans som snart måste vara klar.. En krans som jag inte har plockat blommor till ännu.. En krans det kunde frågats om igår..
Upp ur sängen arg som ett bi, duschade fort, bort till mor och far, inser att blommorna som finns där inte räcker på länga vägar om man ska göra dem som jag gör dem.. Hem hämta sax och påse, bort till mor och far för att blåsa håret och phhhhhhhhh.. Så gick luften ur mig..
Och bara sådär, uppe i varv, manisk.. Är så stressad så jag kan inte göra något.. Har sagt nej till att göra den kransen men är fortfarande tok stressad.. Händerna skakar, pulsen skenar.. Och jag vet vart det bär hän.. What goes up must come down.. Får hoppas att jag slipper smällen i helgen..


Så till nästa gång.. Tänk på hur fel det kan bli gott folk.. För denna gången blev det väldigt fel..

Äh say what??

Våldtäkt när flickvännen sov


"Västmanlands tingsrätt har dömt en 19-årig man från Västerås för våldtäkt eftersom han hade sex med sin flickvän när hon sov, rapporterar Sveriges Radio P4 Västmanland. Flickvännen hade tagit en sömntablett och samlaget var därför inte frivilligt, anser domstolen.

19-åringen säger sig ha trott att flickvännen var avslappnad snarare än att hon sov och nekar till brott.

Straffet blev fängelse i 14 månader och 85 000 kronor i skadestånd"


Rätta mig om jag har fel.. Men märker man inte rätt tydligt om någon sover??
Jag tar ibland sömntabletter så jag vet hur hårt man sover..

Borde man om inte annat reagera på bristen på respons??


Jag tycker iallafall att det var rätt att döma honom.. I en relation eller ej, men båda ska vara med på det och ha möjlighet att säga nej.

Ah what to do what to do..

På tal om avstånd som jag skrev om i förra inlägget..


Snackade lite med Hanna om detta innan och nu slog det mig.. Jag kanske flyttar 120 mil uppåt.. Hur fan gick det till?? ^^
Sist jag flyttade långt flyttade jag iaf till varmare bredgrader.. Haha..
Kom fram till att, äh vad fan det löser sig.. Någon måste flytta på sig så det kan ju lika gärna vara jag som gör det.. In the name of love, eller hur vart det nu?? =)


Mitt sinne känns lättare än på länge.. Ja jag hör en kör säga att det är för att jag precis har gängat mig..
Men tror inte det..
Har ju som sagt blivit liiite mer sams med mig själv..
Känner mig inte lika melankolisk längre.. Den "medfödda sorgsenheten" gör sig inte påmind lika mkt..

Tittade på mig själv i spegeln innan.. Kände bara, vad sysslar jag med?? Vad sjutton sysslar jag med? Hur kan jag har låtit det bli så här??
Nu tar den här damen sig i kragen.. Promenader eller cykelturer varje dag.. Så får det bli.. Ser ju ut som en jävla köttbulle..


Basta!

Avstånd..

Så har man ställt till det för sig igen..

120 mil.. Så mycket skiljer mig och Krille åt.. 120 jävla mil..
Kunde jag inte hittat nån i grannkommun?? Nä nä.. Det är för lätt.. Är inte för inte som jag är Fröken Svår..


Men men.. Bara att göra det bästa åt situationen.. Man är ju flyttbar om inte annat..
Det bär snart av till kseå igen om inte annat.. =)

Rapport från skogen

Här kommer en snabb rapport från skogen. Skriver från en ajfån så jag ska fatta mig kort. Jag lever, jag har inte gått vilse, jag har inte blivit uppäten av myggor och jag har kommit fram till att jag och Ulrika (krilles mamma) är rätt lika. To be continued

Cleaning out my closet

Idag har jag gjort mig av med ett stort hjärnspöke.. Jag har rensat ut Den stora för gott..
Jag var på Guldfynd och sålde min gamla förlovningsring..

Har inte vetat vad jag skulle göra med den innan.. Om jag skulle smälta ner den och göra något nytt eller vad..
Men idag, 9 år efter att den träddes på mitt finger, tog jag ett beslut. Jag sålde den.
De kommer att smälta ner den, göra ett nytt smycke och göra någon annan glad..

Nu tycker säkert många, men wtf?? Har jag grämt mig i typ 8 år??

Ja det har jag till och från.. Det var Den stora.. Den jag aldrig kommer att glömma.. Den som tog slut pga att jag blev sjuk..

Det har tagit tid för mig att bli sams med mig själv.. Att sluta klandra mig själv.. Att se att jag kunde faktiskt inte hjälpa det..
För jag är expert på att klandra mig själv för saker, stora som små.. Och det brukar ta tid för mig innan jag kan komma fram till någon sorts kompromiss med mig själv..
Ja, jag kunde ha gjort annorlunda, men det var inte mitt fel att jag blev sjuk. Att jag inte kunde se vad jag hade framför mig..

Det känns jäkligt bitterljuvt.. Mycket minnen som bubblar upp.. Tänker bläddra igenom dem.. Kanske fälla en tår eller två. Men sen ska jag packa ner minnena i en fin låda och ställa undan den i en mental vrå och låta dem vara just minnen och inget som grämer mig..


Jag har sagt det förr och jag säger det igen.. Tack kära du för att du har funnits där genom åren.. För att du var den som såg när ingen annan gjorde det.. För det är tack vare dig som jag sitter här och skriver detta..
Jag önskar dig all lycka..

Fenomenal lördagskväll

Jag måste bara säga att i lördagskväll skrattade jag som aldrig förr, dansade, skålade i bubbel.. Levde livet jävligt goda dagar..
Alltså berättelsen om vad som hände och sas gör sig inte rättvis i skrift.. Knappt i ord heller.. Ni skulle varit där helt enkelt..
Men Hanna och Coffe ska ha ett jäkligt stort tack för en underbar kväll..

Det enda jag kan säga är: "Vi snackar inte nån jävla Asti vi snackar (vad fan skumpan nu hette)! JA JA JA JA!! Schtek!!"


Två pass kvar.. Sen är det semester! Den inleds med en tur i den stora pippifågeln upptill norrland..









"Käft käft käft käft käft käft käft käft töööst"

Mumma

Tycker att Therese Carlsson är jätte bra.. Hon köpte efterrätt igår.. Vi smälte choklad vi som doppa, kiwi, melon och minimarshmallows i.. Behöver jag säga att det var gott??!!


Har pratat med en del.. Och vi alla kommer fram till samma sak.. Men ändå är det så svårt..


Och en fråga.. Är det möjligt att amputera sin mage? För jag funderar seriöst på att göra det.. Massa magknip och magkatarr som inte vill ge med sig..
Jag tyar inte mer Rasken!!


Är lite ledsen.. Hittade den perfekta klänningen att ha på Jennies bröllop.. Den var SÅ mig..
Men.. Den var VIT!!
Faaaan!!!

Picnick

Det har jag haft med mina kära kollegor idag.. Stort mys måste jag säga. hade beställt mat från hamnkocken.. Äh mums!
Man fick varsinn tallrik och på den mina vänner fanns lax med kall sås, räkröra, kycklingspett, pasta sallad med massa fetaost, melon.. Ja jag minns knappt allt för det vart så mkt..
Och snälla Marianne hade tagit med jordgubbar till efterrätt.. GÖTT!


Var innan dess tufft.. Mådde inge vidare.. Funderade på att strunta i picnicken.. Förstod inte hur jag skulle orka vara glad..
Men på något sätt så gick det.. Har ju fina kollegor.. =)


Idag kom skattepengarna minsann! =) Bara sådär har jag lagt undan en hel del pengar.. En del som icke får röras såvida det inte gäller en resa och en del som är till för att slösas bort.. =) Kanske blir det en ny tatuering till hösten?? :) Vet redan vad jag ska göra.. Dock inte riktigt hur den ska se ut.. Det får personen ifråga hjälpa mig med.. Men vet vad jag vill ha.. Kan bara inte rita det själv..


Nähä.. Om man skulle ta och städa lite kanske?? Palla!

sabotage pågår...

Varför måste jag alltid förstöra? Varför måste jag tvunget vara fröken Svår? 

Dagar som rusat förbi..

Efter ett lååååångt pass på 23 timmar bar det av ner till stationen för att möta upp Krille som kommit ner från skeå..
Senare på kvällen blev det till att premiärgrilla nere vid ankaret med att gäng gott folk.. Stort mys..

I lördags vart det premiär för att ligga vid piren och sola.. Även för att åka ut och pilka! =) Fick la inte så mkt men det spelar inte så stor roll.. Bara båtturen i sig är underbar..
Dock borde vissa ha lyssnat och skylt sig med en handduk.. För en viss person blev RÖÖÖÖÖD.. Inga namn nämnda.. (Ähum Krille)

På kvällen bar det av ut till Therese.. Topp 5 stod på schemat.. En riktigt härlig kväll.. Satt ute hela kvällen tills det var dags att åka till staden.. Haha..
Väl då sa det pang.. Hade inte känt av alkoholen ett dugg fram tills dess.. Men så small det till som den och maria vart muchos på dojan..
Har en del minnesluckor från stadsbesöket.. Therese fyllde i en del som jag faktiskt kom ihåg när hon väl sa det.. Men det är fortfarande en del som saknas..

Ja shit happens, men tycker sånt är jäkligt pinsamt.. Vet ju inte vad jag har sagt eller gjort.. Förlåt gott folk om jag var otrevlig! =(


Igår gjordes det inte många knop.. Jag hade lite ont i håret och Krille mådde lite dåligt.. haha.. Fast fick igen big time för att jag retade honom.. Magknip is a bitch!
Vi hamnade iaf hemma hos Hanna på kvällen och kollade på "Vägen ut". Love it.. =)



Jaja.. Nu är Krille hemskickad och jag är på jobbet.. Håller på att rinna bort.. Man ska inte klaga på värmen.. Men damn!


Och funderar det gör jag..



Det snurrar i min skalle

våga vägra solsemester!

Varför åka på solsemester när man kan bränna sig halvt fördärvad hemma i trädgården, alldeles gratis.


Satt på baksidan igår med Coffe "the almighty" Andersson.. Han hade med sig varsinn tårtbit minsann.. =) Satt där i typ 4 timmar och tjötade om allt och ingenting.. Skvallrade och bytte hemlisar gjorde vi givetvis med.. Haha..
Men dum får lida som det så fint heter.. Hade inte smörjt in mig, så brände mig ganska mkt..
Och.. Haha.. Yours truly tänkte inte på att hon har snedlugg numera.. Så jag strök inte undan den.. Nu har jag bränna efter luggen.. Hahaha..


Sen bar det av ut till Tvååker.. Min kollega Ulla hade bjudit dit oss för att förtära sill och potatis med tillhörande drycker.. =)
En mkt trevlig afton om ni frågar mig! Vart dock aningens segt att gå upp och jobba idag.. ^^


Ikväll blir det campino och sen bio med Hanna och Marie.. Baksmällan 2 ska vi se.. Har höga förväntningar då jag fullkomligt älskar den första..
Har ni inte sett den så se den för guds skull.. Är igenkänningshumor på hög nivå.. =)


Mors
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!