Ett ångestanfall och lite sömn senare...

...sitter jag här och är lite lugnare men inte ett dugg närmare någon lösning.. Vill ta upp det, men vet inte hur.. Är verkligen skit dålig på att konfrontera folk, i synnerhet när jag vet att risken för att personen blir ledsen är enorm.. Jag vet hur jag vill lägga fram det, hur jag vill förklara min syn på det hela.. Men det blir bara en gigantisk groda som låter anklagande..Julen närmar sig med stormsteg.. Vill peka finger åt den, moona och gå och lägga mig igen.. Skita i den helt.. Är inte alls pepp för jul..

En het potatis..

Det sägs att ärlighet vara längst.. Att man ska vara öppen och ärlig.. Lägga korten på bordet och tala ut..
Men i detta fallet kan jag inte.. Det går bara inte.. För samtidigt som det skulle lösa det ena och det andra så skulle det samtidigt förstöra extremt mycket..
Jag skulle förstöra något fint..


Men är samtidigt så jävla förbannad på mig själv för att jag inte säger något.. För att jag lider i det tysta.. För att jag är en liten lort som inte vågar ta tjuren i hornen och slänga ett långfinger åt döden.. För att jag är feg..
(Nej har inte varit otrogen)

Första gången som...

Arbetet på 27 c är väl sådär.. I fredags vart jag typ ignorerad.. Ingen visste vem jag var eller varför jag var där och jag hade absolut ingenting att göra....
Men i måndags och idag har jag jobbat med go personal.. Inte för att jag gör så mycket..


I år är det en första gången jul för mig..
Det är första gången som jag har bakat inför jul med en respektive (eller sambo faktiskt), första gången jag julpyntar med någon och köpper en gran, första gången som jag planerar en ju och nyår med någon..


Livet går vidare.. Känner mig lättare till mods, men blir trött extremt fort.. Maria-nattugglan-karlsson har dessutom börjat att lägga sig nästintill pinsamt tidigt..
Är fortfarande melankolisk och stresskänslig, men det går framåt..

För höga förväntningar??

Idag var första dagen på Östergården.. Tanken är att jag ska mjukstarta på ett annat ställe där det är lite lugnare.. Fick höra att vårdtagarna är dementa och att många har sondmatning..

Jo men tjena..
Var knappt en bokstav rätt.. Ska jobba 11-14.30 eftersom jag bara ska jobba 25% nu.. Blev satt i arbete direkt.. Fick en snabb genomgång av namn och vilket rum de bor på, sen jag ska plötsligt ta med en på julbasar, ensam.. Visste inte ett skit om den kvinnan, knappt namnet ens..
Jag jobba ensam hela passet och så skulle det inte vara alls! Jag skulle vara utöver, bredvidgång.. Är kanske känslig men tyckte det var fruktansvärt orättvist att sätta mig ensam.. Kände mig som en jävla idiot..


Kanske blir det bättre imorgon, men där är det återigen fel.. Jag ska jobba mån, ons, fre.. Jag ska vara ledig minst en dag mellan passen..


I fredags, när jag skulle börjat, visste jag ingenting.. Likaså i måndags.. Igår fick jag besked om vart jag ska vara och när..
Är bara besviken på hur det hela har hanterats..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!